Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Zelfbruiner voor de benen

2 min gelezen
zelfbruiner benen

Goede zelfbruiner voor de benen met een dekking het gehele jaar door. De zelfbruiners van Waysun zijn door specialisten gemaakt en de ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen. Hierdoor zijn de benen zelfbruiners niet alleen goed voor een mooie zomerse tint maar ook voor een extra verzorging en hydratatie. De zelfbruiners zijn met enkele keren aanbrengen dekkend voor een volledig jaar. Zo kan jij er een heel jaar tegenaan. Hierdoor is het ook nog eens ontzettend kostenefficiënt. 

Zelf bruiner

Meerdere tinten bruin beschikbaar

Het aanbod van Waysun is breed waardoor er een groot aanbod van verschillende zomerse tinten is. Deze varieert van subtiel bruin tot “deep dark”. Hierdoor is er voor iedereen een geschikt aanbod. Het is dan ook fijn dat de klant altijd wat te kiezen heeft en hierdoor echt een gevoel heeft dat zijn of haar mening telt. Want je kan altijd precies vinden wat voor jou nodig is.

De speciale formule van Waysun

Waysun maakt gebruik van speciaal ontwikkelde formules die naast een bruine tint een goede huidverzorging bieden. Deze verzorging is mogelijk doordat er vooral gebruik gemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten. De specialisten van Waysun hebben dan ook ontzettend veel aandacht besteed aan een selectie van de meest gezonde en goede natuurlijke producten. De zelfbruiners hebben deze verzorging dan ook als extra bijkomstigheid naast hun meest belangrijke functie, het bruinen van de huid.

Prettige hulp

Mocht je er nog niet helemaal achter zijn wat jij precies wilt of zoekt, dan kan je altijd gebruik maken van de tools op de site die jou helpen met het maken van een goede keuze. Hierdoor krijg jij uiteindelijk goed advies over wat handig en prettig is voor jou persoonlijk. Ieder advies is namelijk gebaseerd op jouw wensen. waardoor jij altijd eindigt op het perfecte resultaat wat ook echt werkt en langdurig nuttig blijft.