Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Yoga Arnhem heeft mij van mijn klachten afgeholpen

2 min gelezen

Ik loop al een tijdje met pijn in mijn armen en benen, ben er al meerdere keren mee naar de huisarts geweest. Maar elke keer kreeg ik te horen er is niets aan de hand doe maar wat rustiger aan. Zo ben ik vorige week weer naar de huisarts geweest, deze keer was mijn eigen huisarts er niet en kwam ik bij een invaller terecht. Normaal ben ik niet zo een voorstander om naar een andere arts te gaan, maar deze keer kon het niet anders, om zo, met pijn nog een week door te lopen was een beetje teveel van het goede. Hoewel ik met deze klachten al vaker bij de huisarts ben geweest stond ik ervan te kijken dat deze arts me het advies gaf om eens naar Yoga Arnhem te gaan. Heb gehoor gegeven aan zijn advies en nog diezelfde week had ik mijn eerste proefles bij Yoga Arnhem. Behalve dat ik me leerde  te ontspannen voelde ik bijna alle pijn uit mijn armen en benen verdwijnen. Wat was ik blij dat ik toch maar naar die inval arts was gegaan. Dankzij deze arts weet ik nu dat mijn hele lichaam enorm gespannen was waardoor ik steeds zo een pijn in mijn armen en benen had. 0-4bc63ec4d0

Voel me als herboren

Al na een paar yoga lessen voel ik me weer lekker ontspannen, de pijn is bijna verdwenen. Kan haast niet wachten tot ik helemaal van de pijn af ben, maar dan zal ik nog een paar lessen moeten volgen. logo