Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Woning kopen in Spanje

2 min gelezen

Je kent het vast wel: je ligt op het mooie strand in Spanje en achter je zie je al die mooie huizen. Je droomt er van om ooit zo’n eigen huis te hebben. Ik had die droom al heel wat jaren en mijn partner ook, maar wij wisten niet goed waar we moesten beginnen en we wisten al helemaal niet of het in Spanje juridisch anders in elkaar zat dan in Nederland. Toen kwamen wij op de site www.puurspanje.nl en zij hebben ons werkelijk geweldige geholpen! Onze droom is uitgekomen! Een woning kopen in Spanje gaat dan ook echt gebeuren!

Medewerkers van Puurspanje.nl

De medewerkers van Puurspanje.nl wonen en werken al heel wat jaren in Spanje. Zij weten dus heel goed welke regels er allemaal gelden. Dat is erg fijn, maar wat nog fijner is, is dat zij Nederlands spreken. Op deze manier kan je dus heel eenvoudig punten met elkaar bespreken.

Zoektocht

Na ons eerste mailcontact hebben mijn partner en ik de stoute schoenen aangetrokken: wij gingen er voor. We hebben dus onze zoekopdracht bij Puurspanje.nl neergelegd en zij gingen op zoek naar de perfecte woning in Spanje voor ons. Als snel vertelden zij dat zij een aantal woningen gevonden hadden. Wij vlogen naar Spanje voor de bezichtigingen en zij hadden gelijk. Het waren prachtige woningen. Toen moest er nog een keuze gemaakt worden en dat is uiteindelijk gelukt. Daarna regelde Puurspanje.nl de rest voor ons en nu zijn wij dus de trotse eigenaren van een geweldige woning in Spanje!