Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Wij bestelde bij Je Steigertje

2 min gelezen
Je Steigertje

Het is niet altijd even makkelijk om een bedrijf te vinden die betrouwbaar is, maar gelukkig vertelde een vriend van mij over het bedrijf Je Steigertje.  Hij vertelde dat hij daar laatst een grote order had geplaatst en dat het echt heel snel geleverd was. Hij had het namelijk nodig voor een verbouwing waar hij mee bezig was. Dan is het wel erg prettig als iets snel binnenkomt zodat jij ook verder kan. Het is niet fijn als jouw werk erg lang moet stil liggen. Toen ik bij hem thuis kwam zag het er echt heel mooi uit. Hij liet aan mij zien dat hij de hele buitenkant van zijn huis een andere kleur geschilderd had. Het zag eruit alsof het huis helemaal nieuw gebouwd was. Ook van binnen had hij een aantal dingen veranderd.

Je Steigertje

Zeer betrouwbaar

Voor de verjaardag van mijn schoonvader moest ik nog een mooie ladder bestellen. Die vriend van mij vertelde mij dat Je Steigertje ook hele mooie ladders verkocht in veel verschillende maten. Het bedrijf was volgens hem erg betrouwbaar dus daarom besloot ik en bestelling te plaatsten. Mijn schoonvader hielt er namelijk erg van om in de tuin te werken. Hij was alleen te klein om de hoge heg te snoeien en appels uit de bomen te plukken als die rijp waren. Zo waren mijn vrouw en ik op het idee gekomen om een ladder aan het cadeau te doen. Zoals die vriend had gezegd was de bestelling echt heel snel binnen en zat heel goed verpakt.

Je Steigertje

Meer verhalen