Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

WhatsApp business en zwembaden

2 min gelezen

Een zwembad wordt voor verschillend doeleinde gebruikt. Mensen gaan naar een zwembad voor recreatie, voor de sport of als therapie. Kinderen krijgen vaak vanaf jongs af aan zwemles. Hier leren zij om te zwemmen en zichzelf te redden in noodgevallen. Ook wordt er vanuit school vaak zwemlessen georganiseerd. Op deze manier wordt er alles aan gedaan om de kinderen zo goed mogelijk te laten zwemmen. In elke stad of dorp is wel een zwembad te vinden. In Nederland zijn er ongeveer 2000 zwembaden hiervan zijn er 625 openbaar. Daarnaast zijn er ongeveer 600 zwembaden bij campings en bungalowparken. De overige zwembaden zijn te verdelen in zwembaden van zorginstellingen of scholen, van hotels en van sport- of zwemscholen. Al deze zwembaden beschikken over een eigen website met allerlei verschillende informatie. De websitebezoekers kunnen soms niet de juiste informatie vinden. Hier kan WhatsApp Business goed bij helpen.

Wat is WhatsApp business?

WhatsApp Business is een gratis app die organisaties kunnen downloaden. De app is erop gericht om gemakkelijk en op een persoonlijke manier in contact te komen met je klanten. Ook kun je je producten en services in de schijnwerpers zetten en vragen beantwoorden van de klanten. Via WhatsApp business creëer je een bedrijfsprofiel waardoor je privé en werk goed gescheiden kan houden. Hierdoor kunnen ook automatische berichten worden gemaakt denk aan openingstijden. Dit scheelt weer tijd voor de klantenservice.

Hoe helpt Chatkracht bij WhatsApp Business?

De organisatie kan de WhatsApp Business uitbesteden. De verschillende chats komen dan binnen bij de chatspecialisten van Chatkracht. Zij pakken deze chats op en beantwoorden deze chats. Dit doen zij doormiddel van het kenniscentrum. In het kenniscentrum staat alle informatie verwerkt over de organisatie. Op deze manier zijn zij bereid om de verschillende chats te beantwoorden. Bent u geïnteresseerd? Neemt gerust contact op via de live chat op onze website.