Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Waar kun je muurteksten vinden?

1 min gelezen

Je zult het steeds vaker in een woning vinden. Ik heb het in dit geval dan ook over muurteksten. Door diverse leuke opdrukken op de muren te plakken, zorg jij ervoor dat jouw woning er rustieker en charmanter uit komt te zien. Het ideale van stickers is dat je dit er zo weer vanaf kunt halen als je het niks meer vind. Hierdoor kun je dit eenvoudig vervangen voor een schilderij of iets anders. Al ben ik niet iemand die ervan houdt om een schilderij in huis op te hangen. Om nu een gat in de muur te boren en hier vervolgens iets op te gaan hangen vind ik zonde. Als ik de schilderij namelijk niet mooi meer vind, dan zal ik hier iets anders voor terug moeten hangen om het gat te bedekken.

Oplossing?

Zo kwam een vriendin afgelopen week bij ons thuis wat drinken. Door gezellig met elkaar te kletsen vertelde zij dat ze leuke muurteksten had gevonden op het internet. Natuurlijk! Waarom had ik hier niet aan gedacht! Vanaf het moment dat zij weer naar huis was gegaan ben ik op het internet gaan zoeken. Diverse bedrijven had ik gevonden en vervolgens bij Plakhetzelf.nl ben ik verder gaan kijken. Hier heb ik onwijs leuke teksten gevonden welke ook nog eens een stuk voordeliger is. Bestellen maar!