Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Vrij en kwetsbaar

2 min gelezen
Motorhelm

Iedere motorrijder ervaart het en heeft het erover, de enorme vrijheid die je hebt tijdens het rijden. Maar dat heeft ook zijn keerzijde, je bent door die vrijheid ook enorm kwetsbaar. Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom is het dragen van een goede helm ook zo belangrijk. Het dragen van een motorpak of broek en jas is geen overbodige luxe. Voor perfect passende motorkleding die je goed beschermd tijdens het rijden ben je bij REV IT aan het juiste adres. 

Verschillende stijlen rijders

REV IT heeft gedacht aan ieder soort motorrijder, of je nu een sportieve snelle rijder bent of lekker op je gemak van A naar B toe rijdt. Wil je een losse broek en losse jas, of stel je de voorkeur boven een compleet pak voor op de motor. De goede helm bij een motorpak maakt het helemaal af, je hebt hierbij ook de keuze uit een stoere helm of een wat eenvoudiger model. In de webshop kun je precies selecteren door middel van filters wat jij belangrijk vindt aan een helm. Op deze wijze selecteer je snel en eenvoudig een helm naar jou keuze.

Motorhelm

In de winkel kopen kan ook

Heb je een mooie helm of mooi motorpak gezien, maar wil je deze liever eerst zien voor je hem koopt of passen? In Amsterdam is er ook een winkel waar je alle producten van REV IT kunt bekijken. Op de diverse artikelen heb je garantie als het toch niet helemaal is wat je zoekt, of niet zit zoals je had gehoopt. De medewerkers in de winkel kunnen je voorzien van het beste advies om een aankoop te doen.