Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Voordelige merkkleding webshop

2 min gelezen
to-be-dressed-logo-shadow

denhamPas geleden heb ik online een hele mooie jas gekocht bij een merkkleding webshop. Het was voor mij een van de eerste keren dat ik via het internet een jas had besteld. Wat mij heel erg goed beviel was de goede en sneller service. De jas was ook nog eens een stuk goedkoper op het internet dan in de winkel en daarom was ik heel erg tevreden met mijn aankoop.

Online gevonden

Het werd weer een stuk kouder buiten en daarom had ik besloten om een nieuwe jas te kopen. Mijn oude jas was helemaal versleten en het zag er niet meer uit. De jas die ik wilde hebben had ik wel in mijn hoofd, maar ik kon de jas nergens vinden in mijn maat.

boss-orangeVia het internet ben ik op zoek gegaan naar de jas. Na goed gezocht te hebben kwam ik uit bij een merkkleding webshop die de jas ook verkocht. Wat mij opviel was dat de merkjas een stuk goedkoper was op het internet dan in de winkel. Mijn maat zat er nog tussen en daarom heb ik de jas besteld.

Een dag later kon ik mijn pakketje ophalen bij een postkantoor. Eigenlijk had ik verwacht dat het pakketje pas de dag erna zou komen, omdat ik na vijf uur had besteld.

Toen ik de jas tuis aandeed was ik heel erg blij dat ik in een keer de goede maat had ontvangen. Met de service van de webshop ben ik heel erg tevreden, omdat het pakketje heel erg snel werd geleverd!