Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Veel plezier tijdens dagje uit actie

1 min gelezen

familiedag groepsuitje logo_topMet mijn familie ga ik een keer per jaar iets gezellig doen. Elk jaar hebben we een thema en dit jaar was het thema: dagje uit actie. Ik mocht samen met mijn tante dit dagje uit actie organiseren. Ik vond het erg lastigs om iets te verzinnen. Daarom had ik een aanvraag geplaats op IetsDoenOfferte.nl. Op die aanvraag kreeg ik veel reacties en hebben we uiteindelijk gekozen voor paintballen samen met de familie.

Paintballen met alle familieleden

We waren voorzien van een stevige overall en natuurlijk een beschermend masker. Met een vol paintballgeweer mochten we het veld betreden. Na het startsein vlogen de verfkogels meteen om onze oren. Sommige deden best pijn maar het was super spannend. Ik trok steeds een sprintje en duik dan achter een van de vele objecten die er stonden. Er stonden objecten zoals enorme tractorbanden, autowrakken en nog veel meer. Soms was het wel lastig om overzicht te houden. Ik dacht vaak dat ik op een veilige plek zat maar dan staat er opeens iemand achter je. Dat was soms wel echt schrikken! Na het paintballen heb ik samen met mijn familie gezellig wat gedronken in de bar die daar was.

Samen met mijn familie heb ik echt een top dag gehad!

Meer verhalen