Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Unieke sneakers van Filling Pieces

2 min gelezen

Er zijn steeds meer sneaker merken in opkomst in Nederland, en ook in Europa. Maar wist je dat het bekende merk Filling Pieces uit Nederland komt? Het merk is namelijk opgericht in 2009 door de Nederlander Guillaume Philbert. Hij had een unieke visie voor het ontwikkelingen van een sneaker die zich bevond in een unieke klasse, en die betaalbaar was voor iedereen. Hieruit zijn de Filling Pieces sneakers gekomen die op de dag van vandaag in erg veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar zijn. Zo kun je kiezen voor een lagere low top Filling Pieces sneakers in bijvoorbeeld de kleuren wit of zwart, of ga je toch liever voor een wat robuustere sneaker van het merk?

Hans Voortman

Het aanschaffen van jouw nieuwe paar Filling Pieces sneakers kun je het beste doen bij Hans Voortman. Het merk Filling Pieces is altijd erg selectief met het uitkiezen van verkopen en je kunt dus met een gerust hart een mooi paar Filling Pieces sneakers hier aanschaffen. Ze hebben altijd een grote collectie van schoenen beschikbaar van de huidige collecties en soms kun je ook sneakers aanschaffen van een vorig seizoen, met een mooie korting ook. Het merk richt zich op sneakers die zowel door mannen als door vrouwen gedragen kunnen worden. De sneakers zijn dan ook uniek en stralen een hoge mate van elegantie uit.

Meer keuze

Wanneer je besluit om een nieuw paar filling pieces sneakers aan te schaffen bij Hans Voortman, dan hoort daar natuurlijk wel een gave outfit bij . Op de site van Hans Voortman kun je kiezen uit een grot aanbod van veel verschillende kledingstukken. Zo kun je kiezen voor een mooi paar jeans, een mooie trui, of ga je toch liever voor een mooie zomerse polo om te combineren met je nieuwe sneakers? De site heeft een zeer groot aanbod van verschillende merken dus de kans is groot dat er altijd wel een geschikt kledingstuk voor jou tussen zit.