Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Top drie vloeren

2 min gelezen

Er bestaan enorm veel verschillende soorten vloeren. Van harde betonnen vloeren tot heerlijk zacht tapijt. De één is geschikt voor vloerverwarming, maar de ander heeft ook weer zijn eigen voordelen. Doordat er zoveel keuze is, is het kiezen naar de juiste vloer voor veel mensen erg lastig. In dit artikel geef ik mijn top drie van functionele, mooie vloeren.

3. Gietvloeren

Steeds vaker zien we gietvloeren in particulieren woningen. Het is ook niet zo gek dat de populariteit stevig toeneemt, want een gietvloer is makkelijk te onderhouden, duurzaam, brandveilig en heel erg warmte- en geluidsisolerend. Naast dit vind ik ze meestal een strakke, mooie moderne uitstraling geven aan de woning. Er zijn veel verschillende stijlen gietvloeren, dus voor elke huisstijl wel wat.

2. Houten vloeren

Er zijn enorm veel verschillende soorten houten vloeren, van laminaatvloeren tot visgraat. Ik heb de houten vloeren op nummer twee gezet doordat ze voor mij persoonlijk de mooiste uitstraling hebben, ze geven namelijk een natuurlijke sfeer in de woning. Echter zijn andere vloeren duurzamer en makkelijker te onderhouden. Is onderhoud voor jou geen probleem? Dan zou ik zeker kijken voor een mooie houten vloer.

1. PVC vloeren

PVC vloeren? Ja, mijn favoriete vloeren zijn toch de PVC vloeren. De vloeren zijn misschien niet van natuurlijke materialen gemaakt, maar hebben tegenwoordig exact de zelfde uitstraling en voelen ook nog eens het zelfde aan. De vloer lijkt dus net “echt”, maar is veel makkelijker schoon te maken en is waterafstotend. Het is een duurzame vloer die geschikt is voor iedereen.

Wil je nou ook een nieuwe vloer aanschaffen? Neem een kijkje op www.martijndewitvloeren.nl voor de mogelijkheden die er zijn. Martijn de Wit kan jou helpen met het vinden van de perfecte vloer voor jouw wensen.