Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Top 10 tijdschrijften voor mannen

2 min gelezen
voetbal international tijdschrift

Er zijn veel bladen over verschillende onderwerpen waarin mannen mogelijk geïnteresseerd zijn. Denk aan fitness, voetbal international tijdschriften, racen of mooie vrouwen. We weten natuurlijk niet precies welk mannenblad het beste bij jou past, maar we hebben een top tien mannenbladen samengesteldg waarin je zeker iets vindt dat bij jou past.

Playboy staat op de 10e plaats in deze lijst. We kennen dit mannenblad allemaal. Het tijdschrift is opgericht in 1953 en staat nog steeds in de top tien van tijdschriften voor mannen.

Formula1 magazine is het 9e magazine in deze lijst. Formula1 magazine is een echt mannenblad. Het blad publiceert artikelen over auto’s, en natuurlijk onze helden als Max Verstappen en Lewis Hamilton. Welke man houdt niet van auto’s? Dit is ook de reden waarom het tijdschrift “Top Gear” op nummer 8 in deze lijst staat. Het magazine geeft informatie over de nieuwste auto’s en ontwikkelingen en professionele reviews.

Het tijdschrift “Mr. Fashion” staat op de zevende plaats. Dit magazine is bedoeld voor mensen met “stijl en inhoud”. Dit is een typisch lifestyle-magazine met artikels die mannen leuk vinden.

voetbal international tijdschrift

Ben je geïnteresseerd in gezond leven en bewegen? Dan is het tijdschrift “Men’s Health” iets voor jou! Het tijdschrift staat op de zesde plaats in deze lijst en bevat veel artikelen over gezondheid, lichaamsbeweging en tips om snel af te vallen of aan te komen. Voor liefhebbers van een gezonde levensstijl zal ook het tijdschrift “Muscle and Fitness” hierin geïnteresseerd zijn. Dit is het vijfde magazine dat als doel heeft uw lichaam sterker, fitter en gezonder te maken.

Nummer 4 is het weekblad Elsevier en schept orde in de chaos van informatie die doorheen de dag op jou wordt afgestuurd. Vertrouw op duidelijke analyses, diepgaande achtergrondinformatie en het lezen van interessante columns.

Op plaats drie ligt een magazine dat in lijn ligt met Playboy, namelijk Panorama. Het spreekt voor zich waarom dit mannenblad een mogelijke ‘must-have’ is.

De tweede plaats is voor “Quest” magazine. Een tijdschrift voor mannen die alles willen weten. Het is alles omvattend en gaat steeds over verschillende onderwerpen en verschillende interessante invalshoeken. In de top tien van mannenbladen is onze nummer één het VI tijdschrift “Voetbal International”. Als je dit Voetbal International tijdschrift leest, ben je steeds op de hoogte van de voetbalwereld. VI tijdschriften zijn namelijk ook de meest populaire bij de mannen.