Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Tip: Borstcorrectie laten uitvoeren door kliniek Veldhoven

2 min gelezen
Borstcorrectie

Vandaag ga ik het met u hebben over een borstcorrectie! van jongs af aan heb ik last gehad van beschamend probleem. Mijn linkerborst was namelijk een stuk groter dan mijn rechter borst en dat wilde ik dus laten corrigeren. Maar een plastische chirurgische ingreep is pas vanaf een bepaalde leeftijd toegestaan. Na jarenlang gewacht te hebben had ik eindelijk de juiste leeftijd om zo’n borstcorrectie te laten uitvoeren. Door de jaren heen heb ik ook geld opzij gezet voor deze borstcorrectie dus dat was het probleem  niet. Het probleem was dat ik nergens een geschikte chirurg konden vinden die ik vertrouwden. Totdat ik terecht kwam op de website van kliniek Veldhoven!

Borstcorrectie

Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven is een erkende kliniek in het binnenland. Bij kliniek Veldhoven zijn een aantal plastische chirurgen werkzaam die alle in voorzien zijn van een universitaire diploma. Daarnaast beschikken al deze chirurgen ook nog eens over een prachtig portfolio met daarin hen specialisaties weergeven. De chirurgen in dienst zijn gespecialiseerd in drie verschillende plastische ingrepen. Zie de specialisaties hieronder:

  • Vergroten van borsten
  • Verkleinen van borsten
  • Corrigeren van de borsten
  • Tatoeage verwijderen
  • Schaamlip correcties

Zoals u kunt zien zij de chirurgen van kliniek Veldhoven gespecialiseerd in vrijwel alle plastische chirurgische ingrepen aan de borsten. Na het zien van al deze informatie nam ik het besluit om contact op te nemen met een desbetreffende chirurg. Ik wilde namelijk weten wat de kosten waren, en ook had ik een aantal vragen betreft de wachttijd.

Goede service

Tijdens ons eerste gesprek met de desbetreffende chirurg werd alle benodigde informatie vermeld.  Zo werd er gesproken over de kosten, de wachttijd, het resultaat en overige belangrijke informatie rondom de ingreep. De prijs die werd gehanteerd voor de correctie aan mijn borsten lag in verhouding met andere aanbieder stukken voordeliger. Daarnaast was de desbetreffende ook nog eens zeer klantvriendelijk. Dat waren voor mij de voornaamste reden om overstag te gaan tot het inhuren van kliniek Veldhoven.

Borstvergroting

Verbluffend eindresultaat!

De plastische ingreep is succesvol verlopen dankzij de vakkundige chirurg van de bovenstaande kliniek. Dankzij deze specialist is mijn rechter borst nu even groot als mijn linkerborst en daar ben ik ontzettend blij mee. Eindelijk ben ik zelfverzekerd over mijn eigen borst en dat voelt geweldig. Bent u ontevreden over uw borsten? Dan raad ik het u aan om gebruik te maken van de plastische ingrepen die worden aangeboden door kliniek Veldhoven!

 

Meer verhalen