Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Therapeut Utrecht ingeschakeld

1 min gelezen

Wanneer het punt bereikt is dat je er even helemaal doorheen zit heb je nergens meer zin in. Niet meer de dagelijkse dingen uitvoeren maar het liefst in bed blijven liggen. Nu ben ik van mening dat je bij therapeut Utrecht terecht kan om weer die rust zelf zien te vinden en het uiteindelijk ook vast te houden! Hen maken het namelijk mogelijk om tegen een zeer aantrekkelijke prijs de nodige ondersteuning te krijgen in wat er nodig is. In de eerste instantie was ikzelf ook sceptisch aangezien ik er niet in geloof maar achteraf heeft het mijn leven veel meer rust gegeven!

Logo-ESDI-e1457084743850

Ik had namelijk voor enkele weken terug zoveel problemen met mezelf dat ik me ziek had gemeld op het werk. Vervelend maar ik vond het op dat moment belangrijker om mezelf terug te vinden! Doordat ik met mijn werkgever erover heb gesproken was ook hun gelukkig ermee een dat hulp noodzakelijk is. Door online te zoeken naar een therapeut Utrecht en omstreken ben ik terecht gekomen op de website van ESDI. Hier werd het in ieder geval duidelijk voor me dat ik me absoluut geen zorgen hoef te maken maar het leven moet accepteren zoals het hoort, vreugde en plezier!

box_trance_medium