Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Telefoon reparatie in Eindhoven

2 min gelezen
telefoon reparatie eindhoven

Mijn mobiel is vorige week helaas kapot gegaan en daarom zocht ik op het internet naar het zoekwoord “telefoon reparatie Eindhoven“.  Zelf vind ik het namelijk erg fijn om via het internet een bedrijf te zoeken. Zo kan ik gelijk allemaal reviews lezen van bedrijven om erachter te komen welke wel en welke niet goed is. Een aantal jaar geleden heb ik namelijk mijn gsm laten maken. Een week later was hij weer kapot, zo kwam ik erachter dat dat bedrijf waar ik hem had laten maken niet betrouwbaar was. Door die ervaring lees ik nu altijd eerst de reviews door.

telefoon reparatie eindhoven

Een goed bedrijf

Al heel erg snel kwam ik het bedrijf Tipotelecom tegen, over hen las ik alleen maar positieve berichten. Omdat ik graag wat meer informatie wilde hebben, besloot ik om contact met hen op te nemen. Gelukkig kon ik het mobiel van mijn moeder lenen om te bellen. Een vrouw met een vriendelijke stem nam op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Nadat ik het hele verhaal aan haar had uitgelegd, zij zei dat ik het beste morgen langs kon komen. Dan kon een medewerker samen met mij kijken wat vervangen kon worden zodat mijn mobiel weer op zou kunnen starten.

telefoon reparatie eindhoven

Vriendelijke medewerkers

Toen ik de volgende middag naar de telefoon reparatie afspraak ging  in Eindhoven, werd ik gelijk geholpen. Een vriendelijke medewerker kwam naar mij toe en vroeg wat er precies mis was met mijn mobiel. Ik legde aan hem uit dat hij niet meer kon opstarten als hij niet aan de lader zat. Hij had vaker van dit probleem gehoord en vertelde mij dat hij het voor mij kon oplossen. Dat was erg fijn om te horen. Toen ik twee dagen later terug kwam om mijn mobiel op te halen, lag hij al klaar.