Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

T rijbewijs Limburg

2 min gelezen
trekker leren rijden

Wil jij je T rijbewijs Limburg behalen? Dan kan dat natuurlijk bij Trekkerrijbewijs.nl. Zij helpen jou dan ook al te graag met behalen van jou T rijbewijs. Trekkerrijbewijs.nl heeft ook al vele mensen geholpen om het T rijbewijs te behalen. Allemaal zijn zij erg tevreden met hun rijbewijs, maar ook zijn zij blij over de wijze hoe er les is gegeven.

T rijbewijs Limburg al gehaald door vele andere

Vele andere mensen waren jou al voor en hebben hun T rijbewijs Limburg behaald zonder enige obstakels. Zij zijn allemaal erg tevreden over het resultaat en vonden het allemaal erg informatief en prettig. De samenwerken met instructeur was ook erg prettig wordt er verteld. Als je ergens onzeker over bent kan je dit vragen. Ook vertellen zij jouw dingen als je iets fout doet of als het beter kan. Iedereen krijgt de proefles dan ook gratis en er zijn geen lange wachttijden, waardoor je direct kan beginnen met je T rijbewijs.

t rijbewijs Limburg

Over T rijbewijs

Iedereen is verplicht om in het bezit te zijn van een trekkerrijbewijs als je een tractor gaat besturen. Met je trekkerrijbewijs krijg je ook de mogelijkheid om een LBT en MMBS met aanhanger te besturen. Dit geldt niet als je een LBT of MMBS met een verwisselbaar uitrustingsstuk aan de voorkant die niet breder is dan 130 centimeter en enkel wordt ingezet voor de volgende onderdelen: Vegen, maaien en om onkruid- of gladheid te bestrijden. Voorheen kon je alleen met je B rijbewijs al een trekker besturen maar na 1 Juli 2015 is dit veranderd, omdat er veel ongelukken zijn gebeurd door onervaren trekker chauffeurs die eigenlijk niet goed wisten hoe een trekker eigenlijk werkt.

Meer weten?

Wil je meer weten over het T rijbewijs? Bekijk dan is rustig op je gemak de website van Trekkerrijbewijs.nl. Hier vind je veel informatie over het behalen van je trekkerrijbewijs en over nog veel meer dingen. Je kan ook altijd telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

Meer verhalen