Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Small group training Rotterdam

2 min gelezen
Sporten

Kom jij de small group training in Rotterdam bijwonen? Dit is leuk en fijn. Je werkt in een klein groepje, dit is erg motiverend en gezellig.

Waarom small group training in Rotterdam

Small group training Rotterdam

Deze trainingen zijn ideaal omdat je veel aandacht krijgt van de trainers. Door de small group training in Rotterdam bereik je de doelen sneller en voelt het beter. Een ander voordeel is dat de volledige work-out gericht wordt op wat jij kan doen en wat jij wilt doen. Je hoeft je dus niet helemaal dood te werken en vervelen doe je al helemaal niet. De trainingen zijn erg flexibel in te boeken waardoor je het goed kan mixen met je baan. Het is natuurlijk ook een goed alternatief voor personal trainen. Hierbij betaal je een stukje minder maar je krijgt wel voldoende aandacht. En als laatste voordeel: deze trainingen zijn relatief voordelig en daardoor beter te doen voor mensen die iets minder te besteden hebben, of gewoon niet veel geld overhebben voor de sportschool.

Persoonlijke mening

Freewerkt

Ik heb zelf eerst een tijdje bij een personal trainer gezeten. Het ging daar ontzettend goed maar ik had helaas niet voldoende tijd en geld om daar te blijven. Ik ben dus overgestapt naar het volgen van small group trainingen en ik ben zeer tevreden. Ik doe nog steeds hetzelfde als eerst alleen dan vooral de belangrijkere aspecten. Ik vind dit een stuk gezelliger en op de een of andere manier motiveert het mij meer om te komen. Omdat deze trainingen zo makkelijk in te plannen zijn gaat het redelijk goed samen met mijn fulltime baan. Ik ben achteraf blij dat ik overgestapt ben omdat dit gewoon de iets mildere versie is.

Voor meer informatie over deze lessen maar ook de andere lessen kan je altijd contact opnemen of een kijkje nemen op de website.