Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Sauna korting bij De Thermen

2 min gelezen

Wij als vriendinnen hadden besloten om een dagje lekker te gaan ontspannen. We wilden graag naar een saunacenter. Onder de zoekterm: Sauna korting kwam ik terecht bij De Thermen.  De Thermen is een groot sauna- en thermencomplex. Zij hebben veel verschillende soorten arrangementen. De Thermen heeft gekozen voor HET BOEKEN ARRANGEMENT. Je krijgt dan flinke  korting. Wat ik ook fijn vond is dat zij naast sauna’s ook zwembaden hebben. Daarnaast hebben zij ook massage en beauty afdelingen.

Niet alleen sauna’s

Wat ik al eerder aangegeven heb zijn er niet alleen sauna’s. Voor hammam- en hassoulruimte ben je ook op het juiste adres. Tot slot hebben zij een luxe restaurant genaamd á la carte. Ik had met mijn vriendinnen samen flink geprofiteerd van de aanbieding. ”HET JAAR VAN HET BOEK” Heeft ons korting op de volgende drie onderdelen gegeven.

“BOEKEN ARRANGEMENT”.

1* de entree voor twee personen

2* een salade naar keuze óf een dagschotel

3* gebruik van de zonnebank óf massagestoel

Dit allemaal voor een lage prijs. Je betaald per twee personen voor de entreekosten. Je krijgt een dagschotel of salade erbij en je mag gebruik maken van de zonnebank en/of massagestoel! Mijn vriendinnen en ik hebben een prachtige dag gehad bij De Thermen in Nijmegen.  De actie is gedurende het hele jaar geldig, wij zijn van plan om veel vaker te komen. Ze stunten als het ware met de prijzen. Het enigste wat je hoeft te doen is, per tweetal een boek mee nemen en die bij hun afgeven. Het hoeft niet perse een nieuwe boek te zijn, als het maar leesbaar is.

Meer verhalen