Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Rijles Arnhem

2 min gelezen
Rijles Arnhem

Een paar maanden geleden werd ik 17 jaar. Ik had het al een paar keer met mijn ouders over Rijles Arnhem gehad. Ik wist dat ik vanaf het moment dat ik 16.5 jaar was, mocht beginnen met rijlessen, maar ik moest rond die tijd ook examen voor school doen, dus dat zou te veel doen. Nu ik school afgerond had, vond ik het tijd worden voor rijlessen. Dus hebben mijn ouders en ik samen gezocht naar een goede rijschool. Wij kwamen uit bij Verkeersschool Wesseldijk. En daar heb ik nooit spijt van gehad. Het is een super goede en fijne rijschool!

Verrichtingen

Goede indruk van Verkeersschool Wesseldijk tijdens rijles Arnhem

Wij hadden voor de zekerheid een proefles aangevraagd, zodat ik eerst zelf kon kijken of ik het ook echt leuk vond. Rijles Arnhem vond ik meteen vanaf het eerste moment. De instructeur was erg vriendelijk en stelde mij gerust. Ook het rijden vond ik geweldig. Toen de les afgelopen was, wilde ik eigenlijk gelijk nog een keer. De instructeur moest lachen toen ik dat zei. Hij zei dat iedereen dat had en dat dat vanzelf minder zou worden. Maar dat werd het voor mij eigenlijk niet. Ik heb alle lessen met heel veel plezier gedaan en ik keek er steeds weer naar uit.

Afrijden

Afrijden

Na ongeveer zeven maanden begon de instructeur over examen doen. Ik had dit eigenlijk nog niet verwacht, maar wel gehoopt natuurlijk. We hebben samen besloten dat we er voor zouden gaan en het examen werd aangevraagd. Toen het moment daar was, was ik wel erg zenuwachtig. Gelukkig had ik nog een les gepland vlak voor het examen, dus ik kon even, een soort van, inrijden. Toen de examinator mijn naam riep, vielen de zenuwen eigenlijk gelijk weg. Hij lachte mij vriendelijk toe en daardoor had ik gelijk vertrouwen in het examen: dit zou wel goed komen en dat bleek ook het geval te zijn. Het afrijden ging hartstikke goed. Ik had geen ingreep en ik was dus in een keer geslaagd!!