Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Professionele lucht fotografie

2 min gelezen
Drone

Met lucht fotografie kun je de meest adembenemende foto’s maken. Het is tegenwoordig heel erg in om voor lucht fotografie te kiezen. Zowel voor bedrijven als particulieren zijn er heel veel redenen. DronePoint Nederland kan je hier heel goede begeleiding bij geven. De drone kan binnen en buiten ingezet worden op de locatie die de klant wil. Wat dacht je van hele mooie trouwfoto’s van je locatie, vrienden en familie vanaf bovenaf! Wauw! Of je showroom, werkplaats of bedrijf die goed in beeld gezet moet worden. Ook makelaars komen vaak bij DronePoint Nederland om de verkoop van huizen te promoten. Wat je wens ook is, als je een professionele drone foto wilt, dan ben je daar aan het goede adres!

Lucht fotografie

Lucht fotografie geeft unieke beelden

Luchtfotografie is totaal anders dan wanneer je vanaf de grond een foto maakt! Het geeft een ander beeld en kan meer op beeld krijgen. Soms is het gewoon onmogelijk om een goede foto ergens van te maken met bijvoorbeeld je telefoon of camera. Met luchtfotografie is bijna alles mogelijk om een echt mooie uitkomst te krijgen. Er zijn speciale pakketten samengesteld. De fotograaf gaat voor je aan de slag en bespreekt samen al je wensen en de verschillende mogelijkheden vooraf. Je kunt een verbazingwekkend eindresultaat verwachten!

Foto

DronePoint Nederland

DronePoint Nederland is opgericht door Cor Verdouw. Hij is fotograaf en heeft jarenlange ervaring en weet daarom nu ook precies wat belangrijk is in een foto. Het maakt hem niet uit of het nu in een studio is of vanuit de lucht met een drone. Hij geeft veel aandacht aan zijn klanten en heeft oog voor compositie en details. Bij DronePoint Nederland krijg je altijd de beste beelden voor een goede prijs! Op de website kun je andere projecten bekijken van dronefotografie en videos. Zo kun je een idee krijgen over wat ze doen bij DronePoint. Ben je geïnteresseerd en wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan snel contact op zodat je je wensen kan bespreken met de fotograaf!

Meer verhalen