Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Parfumerie Tilburg gezocht!

1 min gelezen

Parfumerie Tilburg gezocht om de heerlijke geuren in huis te halen! Ik zat alleen niet te wachten op onnodige hoge kosten waardoor ik intensief ben gaan zoeken op het internet. Tijdens deze zoektocht de welbekende leveranciers gezien, echter baalde ik als een stekker dat het bij hun altijd zo duur is. Hierdoor heb ik besloten om te gaan zoeken naar een wat kleinere winkel in Tilburg. Je weet immers maar nooit waar je het kan verkrijgen toch?

1379760_243920902427672_397498110_n-225x300

Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Drogisterij Iris! Deze drogisterij biedt dan ook heerlijke geuren aan voor een betaalbare prijs. Deze prijzen waren aanzienlijk goedkoper waardoor ik ervoor heb gekozen om eens naar hun toe te gaan. Samen met mijn man zijn we hier van de week geweest en het assortiment is voor zowel mannen als vrouwen breed genoeg. Zowel mijn man als ikzelf hebben hier namelijk onze bekende geuren gevonden en deze natuurlijk gelijk gekocht. Ook de natuurlijke producten die hun verkopen zijn aantrekkelijk! Volgende keer maar weer eens snel gaan kijken. Ik slik dagelijks vitamine om mijn lichaam op peil te houden, wetende dat hun ook tabletten verkopen zorgt ervoor dat ik hier graag terug kom.