Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Openingshandeling voor een heel groot evenement

2 min gelezen
openingshandeling

Mijn stagebedrijf organiseerde een groot evenement en mijn verantwoordelijkheid was de openingshandeling. Ik vond het echt heel erg leuk dat ik hier aan mee mocht helpen. Het begin van het evenement is natuurlijk heel erg belangrijk dus ik moest ervoor zorgen dat ik mijn taak goed zou uitvoeren. Ik begon met het bedenken van een gave opening. Het moest er natuurlijk spectaculair uitzien. Na een lange brainstorm sessie kwam ik op het idee om een grote ballonnenwant te maken voor achter het podium. Na de toespraak zou er confetti in de lucht afgeschoten worden en uiteindelijk nog een kleine vuurwerkshow. Een feestelijkere start voor een evenement kan bijna niet.

Vuurwerk

De openingshandeling organiseren

Omdat ik de openingshandeling natuurlijk niet helemaal zelf kon organiseren, besloot ik een bedrijf te zoeken die mij hiermee kon helpen. Al snel kwam ik via via terecht bij het bedrijf Brandersstad. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in veilige vuurwerkshows. Ik nam gelijk contact met hen op om te kijken wat zij voor mij konden betekenen. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Ik legde aan haar het hele plan uit. Tot mijn grote opluchting konden zij mij met alles helpen.

Vuurwerk

Een groot succes

Ik ging langs bij het bedrijf om de hele openingshandeling met hen te bespreken en voor te bereiden. Het was echt heel erg leuk om te organiseren. Mijn stagebedrijf was ook zeer onder de indruk van mijn plan. Dat vond ik echt fijn om te horen. Omdat de kleuren van het evenement rood en zwart waren, besloot ik dat de ballonnenwant ook diezelfde kleuren moest krijgen. Dat was voor het bedrijf geen probleem. Op de dag van het evenement zijn zij al vroeg gekomen om alles op te bouwen en voor te bereiden. Het evenement was door hun hulp een groot succes.

Meer verhalen