Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ontharen door middel van wrijvingen

2 min gelezen

Jouw benen wil je het liefste te allen tijde glad hebben. Ook bij de bikinistreek zijn huidirritaties niet gewenst naar het scheren. Ontharen lijkt dan een betere oplossing dan het scheren met een scheermesje. Een epileerapparaat brengt echter aardig veel pijn met zich mee, waardoor je hier ook niet graag mee wilt beginnen. De Allure Kristalpad brengt hier verandering in. Pijnloos ontharen, waarbij de haren voor een langere tijd wegblijven, is met dit hulpmiddel een feit. Het is daarom goed om te bekijken hoe je dit het beste kunt gaan doen. 

Geen sneetjes op jouw lichaam

De Allure Kristalpad maakt het mogelijk om binnen een kort tijdsbestek alle gewenste delen van het lichaam te ontharen, zonder dat hier scheermesjes aan te pas komen. Het grote voordeel hierbij is dat er geen sneetjes en huidirritaties op kunnen treden. De haren worden immers verwijderd door de pad, waarbij geen mes aan te pas komt en de haren er ook niet met veel kracht uitgetrokken worden. Het kan daarom een goede oplossing zijn voor mensen met een gevoelige huid. Daarnaast ga je geen pijn ervaren. De haartjes worden tot de wortel toe verwijderd, zonder dat je hiervoor hard hoeft te trekken. 

Een gladde huid voor een lage prijs

De Kristalpads maken snel ontharen mogelijk. Hiervoor hoef je alleen een van de pads op het handschoentje te plaatsen, waarna je gelijk aan de slag kunt gaan. Na slechts enkele keren wrijven zijn de haren verdwenen en blijft er een gladde huid achter. Ook kun je jezelf veel geld besparen. De pads zijn over het algemeen goedkoop en hoeven niet continu aangeschaft te worden. In tegenstelling tot een scheermesje kan deze niet bot worden, waardoor je pas hoeft te vervangen wanneer je minder resultaat gaat merken.

Meer verhalen

kraampakket 2 min gelezen
24 uurs zorg 2 min gelezen