Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Nu bij ons complete nascholing code 95 pakketten!

2 min gelezen
nascholing code 95

Nu voor scherpe prijzen een compleet nascholings code 95 pakket. Ieder jaar moest ik mijn chauffeurs om laten scholen, wat mij destijds veel geld en moeite kostte. Toen kwam ik via een kennis van mij in contact met rijschool Wesseldijk. Omdat mijn organisatie relatief groot is kreeg ik een mooi prijs aanbod van de organisatie. Zij wilden mijn werknemers voor scherpe tarieven om laten scholen. Het scheelt mij enorm veel geld. Geld die ik nu in anderen dingen kan investeren!

 nascholing code 95

Online systeem

Binnen mijn organisatie heb ik veel werknemers in dienst welk ieder een nascholing code 95 pakket moeten volgen. Door het groot aantal cursisten van mijn organisatie verloor ik het overzicht. Ik had geen zich meer of mijn werknemers voldeden aan het aantal punten. Daarnaast wie wel en wie niet de opleiding behaald had. Bij de organisatie hebben ze hiervoor een handig online systeem. Het systeem geeft precies aan welke werknemers aan de cursus hebben voldaan. Tevens wordt er bij gehouden hoeveel punten er behaald zijn. Het systeem zorgt er hiernaast ook voor dat ik een jaarplanning kan maken voor mijn werknemers. Zo kan ik dit perfect afstemmen op het werkschema. Er moet inderdaad ook nog gewerkt worden! Tot nu toe ben ik tevreden over de samenwerking met de organisatie. Om de samenwerking te bevestigen hebben we laatst een meerderjarig contract afgesloten! Het geeft mij de zekerheid dat mijn werknemers de cursus zullen behalen. Al mijn medewerkers zijn hiernaast ook zeer tevreden over de samenwerking met de instructeurs. Al met al kan ik iedereen aanraden om met het bedrijf te gaan werken.