Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Naar een goede beautysalon in Nijmegen

1 min gelezen
beautysalon Nijmegen

Marijke Tel heeft een beautysalon in Nijmegen. Hier kan je verschillende behandelingen krijgen, waaronder een massage en zelfs een pedicure behandeling.  Voor mij is een afspraak hierheen altijd een ontspannend uurtje. Meestal begin ik met een gezichtsbehandeling, welk ongeveer 60 minuten duurt. Hier kan je heet volgende van verwachten:

 • Oppervlakte reiniging
 • Epileren wenkbrauwen
 • Diepte reiniging
 • Vapazone
 • Oneffenheden verwijderen
 • Masker
 • Handmassage
 • Gezichtsmassage
 • Dag/nachtcrème

Voor mij is dit al een heerlijk ontspannend momentje en daarna voel  ik mij weer als herboren. Mijn gezicht straalt weer aan alle kanten.  Bij mijn laatste bezoek viel mijn oog op een chocolade behandeling, dat wil ik zeker een keer meemaken.  beautysalon Nijmegen

Een chocolade behandeling bij de beautysalon in Nijmegen

Omdat ik twijfelde of ik wel of niet een chocolade behandeling zal nemen, werd mijn wens werkelijkheid. Een goede vriend van mij had mij horen vertellen over deze behandeling bij de beautysalon in Nijmegen en hoezeer ik hierover twijfelde. Zonder dat ik het wist had hij een afspraak voor mij gemaakt en niet veel later lag ik op de stoel te genieten. Deze behandeling duurde ook 60 minuten en hier kon je de volgende behandelingen verwachten:

 • Oppervlakte reiniging
 • Epileren wenkbrauwen
 • Diepte reiniging met chocolade peeling
 • Vapazone
 • Oneffenheden verwijderen
 • Chocolade masker
 • Handmassage
 • Gezichtsmassage met chocolade olie
 • Dag/nachtcrème