Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Muurstickers zijn ideaal!

1 min gelezen

Ben je op zoek naar leuke versiering voor in je huis? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik heb zelf namelijk muurstickers gekocht en hier heb ik tot nog toe geen spijt van gehad! Dit is simpelweg gewoon erg gaaf voor op de muur! Ik vond het erg lastig om de juiste sticker te vinden omdat er op de site simpelweg zo enorm veel mooie stickers staan. Gelukkig heb ik een prachtige muursticker gevonden en deze op mijn muur geplakt! Ik heb een prachtig kasteel op mijn muur waarin ik helemaal weg kan kijken. Pas geleden kwam er een goede vriendin bij mij op bezoek en ze vond het er erg mooi uit zien. Ze vroeg me waar ik de sticker gekocht had en ik vertelde dat ik dit op de website van WindowDeco gedaan had.

Ze wilde er meteen zelf een hebben

Ik heb de muursticker op mijn slaapkamer en dit leek haar ook wel wat. Het is simpelweg heerlijk om lekker weg te dromen terwijl je naar de sticker kijkt. Ik ben nu samen met mijn vriendin aan het kijken naar de juiste sticker en ik denk dat we er snel uit gaan komen! Op de website kan je namelijk je eigen muurstickers ontwerpen en dit is natuurlijk fantastisch! Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan op de website en ontwerp je eigen sticker!