Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Mooie zwangerschapsfotografie gezocht

1 min gelezen

Het vinden van een zwangerschapsfotografie is een stuk gemakkelijker als dat je denkt! Het vast leggen van de mooiste momenten in het leven wilt toch iedereen?

logo-3

Wanneer je in verwachting bent heb je een hoop te regelen. Het inrichten van de babykamer plus het feit dat de kleertjes gekocht moet worden en nog veel meer. Wist je dat je bij Cawe fotografie aan het juiste adres bent wanneer je een prachtige shoot wenst te hebben? Hier kan je er namelijk voor kiezen om de shoot thuis te schieten of bij hun.

Prachtig resultaat

Ik heb er namelijk voor gekozen om een shoot bij hun te laten schieten. Dit omdat ik bijna negen maanden zwanger ben en het hoog tijd wordt om het eens goed vast te laten leggen. Mijn buik is enorm waardoor ik er zeker van ben dat het een “zichtbare ” foto wordt. Van de week heb ik deze shoot mogen volgen bij hun en weet maar al te goed hoe enthousiast de kleine in mijn buik was. Hij trapte continu waardoor je de gekste foto’s kreeg. Ik kan dan ook niet wachten tot de foto’s binnen zijn, tevens ook wanneer de kleine zich meldt.