Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Maak gebruik van Youngblood

1 min gelezen

Iedere vrouw die mij kent weet maar al te goed dat ik geregeld verander van make up. Niet zozeer om de kosten te besparen, meer het feit dat ik het graag allemaal wil ontdekken om in te zien welke het beste is om te gebruiken. Nu ben ik gestuit op de website van Ambiance Beauty waar ze de Youngblood merk verkopen. Het feit dat je het bij hun kan aanschaffen maakt het ook mogelijk dat je het bij hun kan testen testen? Zo heb ik ervoor gekozen om eens bij hun binnen te stappen en te kijken of dat het geschikt is of niet. Uiteindelijk kon ik voor diezelfde dag nog een afspraak maken wat ik overigens erg snel vind!

yb-producten-300x100

Als eerste heb ik een heerlijke gezichtsmassage gehad waar ik echt van heb genoten. Om daarna dan ook gelijk met de deur in huis te vallen ben ik verder gaan vragen naar het merk Youngblood. Hier raakte we maar niet over uitgesproken waardoor ik een hoop bij hun heb besteld nadat ik het heb mogen testen. Ik ben in ieder geval enorm tevreden over dit merk en zit er hard aan te twijfelen of dat ik nog wel verder  wil zoeken naar een ander merk.