Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Laat mensen jullie iets vertellen op je event

2 min gelezen

In plaats van mensen te laten schrijven in een traditioneel gastenboek, is het nu mogelijk om mensen jullie iets te laten vertellen. Zo creëer je een digitaal gastenboek. Hoe cool is dat? Via een videozuil of trouwzuil, welke je online bij iGuestbook kan reserveren, kunnen jouw gasten een boodschap achterlaten. Op de manier die zij verkiezen, zelfs zingen of gekke bekken trekken in de camera is een optie. Het is maar net hoe creatief je bezoekers zijn. Het is in ieder geval zeker dat je jaren later nog met plezier kan terugkijken naar een origineel digitaal gastenboek.

Voor welke evenementen geschikt?

Uiteraard wordt een videozuil als gastenboek veel ingezet bij een bruiloft. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wat te denken van bij een bedrijfsfeest of uitje op locatie? Laat jouw mensen je vertellen wat ze ervan vinden, of achteraf van vonden. Ook bij een reünie of zelfs een condoleance zijn mogelijkheden voor een digitaal gastenboek. Zeker als het niet mogelijk is om iedereen persoonlijk een hand te geven. En het is aan jouw gasten zelf of ze ervan gebruik maken en in welke vorm ze er inhoud aan geven.

 Videoboodschappen, elk origineel

Een videozuil of videopaal kan zo gezegd gebruik worden door je bezoekers. Een videopaal van iGuestbook is voor iedereen heel gemakkelijk te gebruiken en men kan dit ook indien gewenst gezamenlijk doen. Uiteindelijk kunnen jullie gasten een onbeperkt aantal persoonlijke boodschappen achterlaten. En jullie zelf worden achteraf verrast met een DVD vol momenten die onvergetelijk zijn, gemaakt door je familie, vrienden en kennissen. Oh, en als een boodschap inspreken te spannend mocht zijn, dan is het maken van een foto een goed alternatief op de trouwzuil.

Door heel Nederland

iGuestbook bezorgt videozuilen door heel Nederland, en je kan deze gemakkelijk online via de website reserveren. Het is een vaste prijs, dus je weet vooraf waar je aan toe bent.