Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Is Bitvavo goed?

1 min gelezen
Bitcoins

Bitvavo zijn we al een hele tijd aan het volgen om een goed beeld te kunnen geven van een Bitvavo review van bestebank.org. In ieder geval heeft het bedrijf al bewezen dat het vooruitloopt op technisch gebied wat betreft de dienstverlening van de crypto valuta. Een mooi en moderne crypto handelsbeurs in Amsterdam, geschikt voor zowel een ervaren als een beginnende trader. Het is het beste platform dat beschikt over een eigen orderboek. En natuurlijk een groot aantal cryptovaluta. 

Twee soorten accounts

Tijdens de Bitvavo review van bestebank.org kwamen we er achter dat je twee soorten accounts hebt. Een interface voor de beginner, en een interface voor de ervaren handelaar. Voor de ervaren handelaar zijn er diverse grafieken beschikbaar waar je tot in detail het account kunt zien. Ben je iemand die alles op de smartphone wilt bekijken of in de gaten wilt houden dan is er een app beschikbaar. Bitcoins kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest met Ideal bij Bitvavo.

bitcoins

Eenvoudig te bedienen

Bitvavo is echt zeer eenvoudig te bedienen door iedereen, kopen en verhandelen van bitcoins is makkelijk te doen. Het geld van alle klanten staat niet op de rekening van het bedrijf zelf maar in een aparte stichting. Dit betekent als het bedrijf failliet zou gaan, wat uiterst onwaarschijnlijk is je geen geld kwijt bent. Je handelt dus niet alleen eenvoudig maar ook nog eens op een zeer veilige manier. Registreren is helemaal gratis, handel je tot 1000 euro dan betaal je geen handelskosten.