Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

In shape met een personal trainer in Eindhoven

2 min gelezen
Sporten

Na de bevalling van mijn kind wilde ik zo snel mogelijk weer in shape komen. Daarvoor ging ik op zoek naar een personal trainer in Eindhoven. Ik wilde namelijk afvallen en weer strakker in mijn vel komen maar wel op een verantwoorde manier. Een zwangerschap en bevalling is natuurlijk niet niks en er is ook echt wel wat gebeurt in je lijf.  Daarom vond ik een goede begeleiding erg belangrijk.

Personal trainer in Eindhoven

Goede begeleiding van een personal trainer in Eindhoven

Met een goede begeleiding van een personal trainer in Eindhoven voorkom je blessures. De meeste blessures komen doordat je te snel en te veel wilt in te korte tijd. Daardoor ga je overbelasten. Een personal trainer zorgt er ook voor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. De juiste oefeningen die geschikt zijn voor jouw doel. Voor afvallen is het bijvoorbeeld belangrijk om vet te verbranden. Als je spieren gaat opbouwen word je juist zwaarder en streef je je doel voorbij. Daarom is het belangrijk om vooraf goed jouw doelen te bespreken met je personal trainer. Meestal gebeurt dat al tijdens een intakegesprek.

In shape

Ook voedingsadvies van je personal trainer

Als je af wilt vallen is niet alleen het sporten belangrijk maar ook je voeding. Niet teveel eten maar ook zeker niet te weinig. Ook is het belangrijk om een goede verdeling van eiwit, vet en koolhydraten binnen te krijgen. Daarom krijg je bij jouw personal trainer in Eindhoven ook voedingsadvies. Naast een trainingsschema krijg je ook een voedingsschema. Met deze combinatie kun je echt gericht aan jouw doel werken en zul je resultaat behalen. Je blijft daardoor ook gemotiveerd zodat het sporten en afvallen niet alleen leuker, maar ook makkelijker wordt. Wil je ook weer in shape komen? Maak dan ook eens een afspraak met een personal trainer bij jou in de buurt.