Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Ideetje: je eigen petjes bedrukken

2 min gelezen

85Vandaag wil ik met je stilstaan bij een mijns inziens bijzonder origineel idee, zeker voor de mensen met een beetje creativiteit in hun botten. Ik wil je namelijk attenderen op de mogelijkheden voor petjes bedrukken bij Max Caps. Dit bedrijf is onderdeel van het overkoepelende Maxilia, dat op allerlei wijzen en uiteenlopende manieren mogelijkheden biedt voor het personaliseren van relatiegeschenken en promotieartikelen. 

Personaliseren van je eigen petten

93Nou hoef je dat natuurlijk helemaal niet met die instelling te doen – en kun je het met gemak aanwenden voor je eigen doeleinden. Zo vind ik het zelf erg leuk om ontwerpen te maken en bedacht ik mij een tijdje geleden hier echt iets mee te gaan doen. Ik ben eens op zoek gegaan naar de mogelijkheden deze op linnen tasjes, bij Max Tassen, en op mutsen, bij Max Caps, te laten bedrukken. Het voordeel vind ik dat je bij Max verschillende mogelijkheden hebt, naast het reguliere aanbod. Zo kun je daarnaast namelijk ook kiezen voor het snel laten bedrukken van petten, en worden deze dan al binnen drie werkdagen geleverd. Ook kun je echt in het goedkope segment shoppen, hetgeen op zich niet op mijn situatie van toepassing was. Waar ik wel gebruik van heb gemaakt is de mogelijkheid in een kleine oplage petjes te bedrukken. Zo hoefde ik er niet honderden te laten bedrukken, maar kon ik al een bestelling plaatsen vanaf 25 stuks. Daar ben ik mee begonnen, maar de petjes en mutsen liepen zo goed, dat ik al snel een extra bestelling kon plaatsen. Nu lopen veel van mijn vrienden en zelfs compleet vreemden rond met mijn eigengemaakte hoofddeksels!

99

Meer verhalen

chiffon stof 1 min gelezen
Kappers behandeling 2 min gelezen