Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Huur een vakantiehuis

2 min gelezen
huur vakantiehuis

Toen ik op het internet aan het rond surfen was, kwamen opeens de woorden “huur vakantiehuis”  in beeld staan. Uit nieuwsgierigheid klikte ik erop, omdat ik toch wel heel graag wilde weten op welke site ik  terecht zou komen. De link leiden mij tot de website van het bedrijf Eekhoornnest. Zij boden bungalows aan die op een park in Nederland stonden. Het leek mij eigenlijk wel leuk om er een eentje te verblijven. Dit jaar was ik namelijk nog niet weg geweest met mijn gezin, omdat ons dochtertje net geboren is. Het leek ons geen goed idee om helemaal naar het buitenland te gaan.

huur vakantiehuis

Even een weekje weg

Toen ik aan mijn vrouw voorstelde om toch een weekje weg te gaan, reageerde zij heel erg enthousiast. Het leek haar heel fijn om er even samen met ons pas geboren dochtertje er tussen uit te gaan. Daar kon zij wat ontspannen en ik kon met ons dochtertje genieten van de natuur. De huur van een vakantiehuis was ook helemaal niet veel, dus dat was erg fijn. Samen met mijn vrouw bekeken wij alle bungalows die aangeboden werden.

huur vakantiehuis

Heerlijk ontspannen

Doordat de bungalow midden in de natuur lag, ging er een fijne ontspannen sfeer. Overal waar jij keek, stonden bomen. Mijn vrouw zei tegen mij dat dit echt een heel goed idee was. Het was fijn om even ergens anders te zijn, dan in onze eigen woning. Mocht jij ook opzoek zijn naar rust en ontspanning? Dan raad ik zeker aan om eens op de website van Eekhoornnest te kijken.

 

 

Meer verhalen