Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Huizen spanje kopen doe je hier!

2 min gelezen
huizen spanje kopen

Makkelijkerhuizen kopen spanje

Er zijn verschillende bedrijven die jou willen helpen met huizen Spanje kopen, maar er kan er natuurlijk maar eentje de beste zijn. Via een vriendin hoorde ik over Pure Spain. Deze onderneming is al flink wat jaren actief in het makelaardij schap in dit mooie en warme land. Het fijne is dat zij helpen met de aankoop, maar ook erg veel weten over praktische zaken. Zelf had ik namelijk geen idee hoe het zou gaan met de hypotheek, maar hierover hadden zij heel veel informatie. Toen ik belde heb ik denk ik wel een uur aan de lijn gezeten met een hele aardige vrouw die mij alles duidelijk wist uit te leggen. Ik vond het ook erg fijn dat zij de tijd voor mij namen, want hierdoor kreeg ik echt het gevoel dat zij mij oprecht wilden helpen in dit gehele proces. Regelmatig keek ik op hun site om te zien wat voor nieuws er weer op stond. Elke week worden er wel nieuwe panden toegevoegd, dus dat is erg leuk om inspiratie op te doen.

huizen spanje kopenAanrader

Mocht jij nu ook graag een huis in Spanje kopen, dan moet jij ook zeker contact met hen opnemen. Dit kan via de mail, maar bellen is veel sneller. Ook is het handig om van tevoren te noteren wat jij precies wilt weten, zodat jij doelgericht het gesprek in kan gaan. Dit had ik zelf ook gedaan en daardoor kon ik hele gerichte dingen vragen aan haar. Verder is het slim om te bepalen in welk gebied jij graag zou willen wonen, want daardoor wordt de zoektocht een stuk makkelijker!