Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Houten etagere is ideaal voor in huis op de eettafel

2 min gelezen
Decoratietakken

Een houten etagere voor in huis? Hiermee weet ik zeker dat iedereen erover zal praten. Een leuk design gecombineerd met diverse kleuren staat altijd mooi op je tafel. Zelf wilde ik ook eens wat anders bij ons op tafel. Normaal gesproken heb ik er altijd een bloemetje staan. Echter kan ik de bloemen iedere week gaan verversen en daar zit ik niet op te wachten. Tegenwoordig zijn de kosten voor een bos bloemen niet bepaald charmant. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een ander decoratiestuk voor bij ons op de eettafel.

houten etagere

Een houten etagère met bloemen?

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Decoratietakken.nl. Op deze website is het mogelijk om diverse decoratiestukken aan te schaffen voor een vaste lage prijs. Bovendien wordt alles met de hand gemaakt en dat is wel zo prettig. Enfin, toen ik de houten etagère zag staan was ik meteen verkocht.

Meteen dacht ik aan het feit dat je met deze etagère ook bloemen en andere decoratie erop kan leggen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een bestelling te plaatsen bij dit bedrijf. In een mum van tijd werd deze bestelling bevestigd en gingen zij aan de slag om het te monteren.

Decoratietakken

De levering

Zo heb je de keuze uit diverse soorten etagères die zij verkopen. Ook in de kleur kun je kiezen. Persoonlijk ben ik van de natuurlijke kleuren. Dit omdat onze eettafel ook erg natuurlijk is. Mijn bestelling werd in nog geen vijf dagen gemonteerd en bezorgd aan huis. Op dit moment staat hij bij ons op de tafel en iedereen die te gast komt bij ons hoor je erover. Je kunt er overigens ook voor kiezen om de wat hogere houten etagère te bestellen. Deze staat vast en zeker heel erg leuk bij jou in de hoek!