Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Holbein producten vindt u bij Splendith

1 min gelezen

Bent u een creatieveling? Kijk dan op de website van Splendith. Of u nou net begonnen bent met kalligraferen en handlettering of al langere tijd bezig bent, bij Splendith bent u aan het juiste adres.

Splendith verkoopt allemaal producten van super kwaliteit. Zo hebben zij een ruim assortiment van de bekende merken Finetec, Higgins en Holbein.

Holbein is een van de bekendste merken en vind ik persoonlijk ook erg fijn om mee te werken. Het merk Holbein heeft erg veel verschillende kleuren in de kleurpaletten. Ook heeft het merk Holbein een speciale verf genaamd Acryla. Deze verf werkt als een gouache, maar droogt als watervast op.

Splendith is een zeer overzichtelijke website en heeft een groot assortiment van het merk Holbein. Naast het merk Holbein, verkoopt Splendith ook veel andere producten die je nodig hebt voor kalligrafie en handlettering. Ook kunt u voor Do it yourself projecten terecht bij Splendith. Zo vind u bij Splendith materialen om bijvoorbeeld mooie papieren bloemen te maken of een eigen stempel.

Splendith begrijpt dat u uw spullen niet uit het buitenland wilt bestellen en daarom is Splendith opgericht. De eigenaar van de webshop test de producten in de webshop zelf voordat ze online worden gezet. De eigenaar is ook een creatieveling en weet waar de producten aan moeten voldoen. Op de website van Splendith vind u alleen materialen van goede kwaliteit.

 

Waarom Holbein bestellen bij Splendith?

  • Binnen 2 werkdagen verzonden
  • Bijzondere DIY materialen
  • Gratis verzending NL boven de €50,-