Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Hoe relatietherapie Nijmegen ons een nieuwe kans heeft gegeven

2 min gelezen

Ik liep met een zwaar gevoel rond. Wij snapten elkaar niet meer. Mijn man was vaak moe en stil. Ik had aangegeven dat ik een luisterend oor nodig had en hij reageerde daar dan amper op. Hij trok zich vaak terug of lag ’s avonds te slapen op de bank. Ik was mijn baan verloren en hij snapte niet dat ik mij nutteloos voelde en ik zijn liefde juist nu nodig had.

Op een feestje van vrienden, keek ik naar hoe hij zich bewoog. Ik werd verdrietig en misschien ook wel boos toen ik zag dat hij daar wél vrolijk was en kon praten met anderen. Ooit dansten wij samen en lachten om elkaars grapjes. Nu deed hij dat met anderen. Een vriendin van mij zag dat ik verdrietig werd en ze vertelde dat zij en haar man veel baat hadden gehad door naar relatietherapie Nijmegen te gaan. Ze adviseerde mij eens na te denken hierover.

Wij waren niet de enige met een relatiedip en we zijn weer gelukkig

Het was hard werken maar we zijn weer verliefd. De therapie heeft ons heel veel geleerd. Ik leerde mijn man begrijpen en hij mij. Na de sessies werkten we thuis verder aan onze relatie en leerden we elkaar weer begrijpen. Het was soms best confronterend voor ons want we moesten allebei bewust nadenken over onze manier van bijvoorbeeld communiceren.

In de therapie voelden ons gehoord en daardoor durfden we open te zijn. De tips die we hebben gekregen bij relatietherapie Nijmegen, maakte onze communicatie steeds beter, waardoor we steeds meer naar elkaar toe groeiden. Ik had nooit gedacht dat wij relatietherapie nodig zouden hebben. Ik heb geleerd dat relaties de moeite waard zijn om energie in te stoppen. De therapie heeft ons weer opnieuw verliefd gemaakt en daardoor hebben we elkaar eindelijk weer terug.

Meer verhalen

kraampakket 2 min gelezen
24 uurs zorg 2 min gelezen