Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Hier schaf jij de mooiste palmbomen aan

2 min gelezen
palmbomen

palmbomenHet hebben van palmbomen is iets wat ik al super lang wil. Nu heb ik zelf nooit de mogelijkheid gehad, omdat ik altijd een flat heb gewoond. Daar is het niet onmogelijk om deze in leven te houden, maar het is wel een stuk moeilijker. Zeker omdat hier heel erg weinig daglicht komt, maakt dat het onderhoud wel ingewikkeld. Zelf ben ik al niet heel erg goed in dingen zoals deze onderhouden, dus dat risico wilde ik liever niet nemen. Nu is het zo dat ik vorige week met mijn vriend samen in een eengezinswoning ben gaan wonen. Hier hebben wij ook best een ruime tuin en ik wist eigenlijk direct wat ik daarmee wilde gaan doen. Hier ga ik een plek maken waar wij helemaal tot rust kunnen komen. Ik zie het helemaal voor mij, maar ik moet wel nog alle materialen aanschaffen. Zo ben ik ook op zoek naar meubilair van hout, want dat lijkt mij hier mooi bij passen.

Een goede aankoop

palmbomen

Daarnaast moest ik natuurlijk ook nog palmbomen gaan kopen, want die mogen absoluut niet ontbreken. Eerst ben ik naar winkels hier in de buurt geweest, maar daar kon ik niet slagen. De prijzen lagen allemaal vrij hoog en dat vond ik het niet waard. Via een vriendin ben ik toen in deze webshop terecht gekomen en daar zag ik allerlei dingen die naar mijn smaak waren. Hier heb ik toen ook een flinke bestelling geplaatst en die werd al snel geleverd. Het is echt een aanrader!