Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Het was duidelijk dat ik Apneu heb

1 min gelezen

Apneu is een slaapstoornis die niet alleen vervelend is voor jezelf en je omgeving door het krijgen van slaaptekort. Ook kan het schade veroorzaken aan je gezondheid. Ik heb hier zelf ervaring mee en toen mijn vriend voor de zoveelste keer met mij aan tafel zat en vertelde dat hij wederom geen oog dicht heeft gedaan, besloot ik uit te gaan zoeken wat ik er aan kan doen zonder hiervoor een operatie te ondergaan. En dus ben ik internet hiervoor gaan raadplegen en zo vond ik de site, snurkpagina.nl.

Gelukkig kunnen wij nu allebei weer slapen

Hier kon ik al mijn klachten terug vinden over Apneu, en al snel wist ik dat ik hier duidelijk ook aan leed. Ik voelde mij erg begrepen en raakte al snel overtuigd van de MRA. De MRA is een bitje/ beugel dat ervoor zorgt dat tijdens je slaap je onderkaak naar voren wordt geduwd waardoor je luchtpijp vrij komt. Hierdoor verdwijnt het snurken. Ik was echt er blij en vooral opgelucht, tussen mijn vriend is hier al zo vaak een discussie tot apart slapen gekomen. Dat ik blij ben dat ik met deze oplossing ons beide weer een goede nachtrust kan beloven. Nu slaap ik al twee weken met de MRA en ik ben echt een heel ander mens. Achteraf heeft de slaapapneu al meer de gedaan dat ik wist. De vermoeidheid is over, ik heb energie en voel mij stukke beter.