Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Hermitage Amsterdam voor de echte kunstliefhebbers!

1 min gelezen

In de Hermitage Amsterdam kun je altijd wel terecht voor een tentoonstelling met objecten uit de collectie van het Staatsmuseum de Hermitage in Sint Petersburg. Met het Staatsmuseum de Hermitage in Sint Petersburg is er een samenwerking ontstaan wat ervoor heeft gezorgd dat zij allerlei werken en kennis met elkaar gingen delen. Hierdoor is er een schitterende uitwisseling ontstaan van informatie tussen de twee museums.

Het museum

Het hermitage museum is een prachtige museum waar ze kunstwerken en objecten tentoonstellen die altijd voor veel interesse zorgen. Er worden objecten tentoongesteld uit de collectie van van het Staatsmuseum in Sint Petersburg. Het museum is een prachtig gebouw waarbij de gasten door de werknemers vriendelijk worden ontvangen.

De werknemers

De gidsen en werknemers die werkzaam zijn in het hermitage museum hebben veel kennis over verschillenden kunst werken die in het hermitage museum worden tentoongesteld. Je kunt onze gidsen in het museum altijd vragen stellen over bepaalde kunstwerken. Onze werknemers staan altijd klaar om u te helpen.