Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Grote sinaasappelboom

2 min gelezen

Lees hier over de grote sinaasappelboom van Tropic trees. Kiezen voor een citrusboom is een goede keuze, want het blad is bijzonder mooi. In een citrusboom komen prachtige bloesems die lekker ruiken, en de vruchten zijn meer dan mooi om te zien. Citrusboom is echter een verzamelnaam. Limoenen- citroen- en granaatappelboom is evenals de mandarijnenboom allen citrus. Naast een grote sinaasappelboom enkele andere citrusboompjes planten is een mooi geheel. Allen zijn net dat beetje anders, een exotische boomgaard aanleggen is een aanrader. Je hebt dan gelijk diverse vruchten in de vorm van sinaasappelen, limoenen, mandarijnen, granaatappelen en citroenen, en daar zijn veel gerechtjes van te maken.

Tropic trees heeft meer bijzondere bomen

Een grote sinaasappelboom kan als je een diepe tuin hebt. De grote sinaasappelboom zal als die ver van de gevel staat het zicht niet belemmeren. Is de tuin niet diep, ga dan voor een boom waar je onderdoor kan kijken, of waar je overheen kan kijken. Nu zijn bomen waar je onderdoor kan kijken weer helemaal hip. Het heeft zich bewezen dat je tijdens een hittegolf een tuin kan afkoelen met een boom in de tuin. Tropic trees heeft naast de citrus ook nog de vijg en olijf in het assortiment. Daar nog bij palmbomen, maar die bomen dragen geen vrucht.

Tropic trees heeft voor ieder wat wils

Naast de grote sinaasappelboom en de vijgen- en olijfboom heeft Tropic trees ook struiken. Als je de goede plek hebt, dan is een druif een aanrader, want die is makkelijk te onderhouden. Een druivenstruik hoeft alleen maar op de goede plaats te staan en dat is in de zon. Kies je dan voor een groepje citrusbomen bij die druif, en als er nog plek is voor een vijgenboom, dan kun je de meest unieke vruchten uit de tuin plukken. Tegelijkertijd heb je heerlijke geuren in de tuin. Dan zijn het weer de bloesems van de citrusbomen, dan weer de geur van de vijgen.