Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Goede personal trainer Essen gevonden!

1 min gelezen

Ik ben een echte vrouw, na de zomer “vergeet” ik om te sporten, richting de zomer maanden toe baal ik er altijd van dat ik dit niet het gehele jaar heb volgehouden! Een personal trainer Essen was dan ook een van de beste oplossingen die er te vinden is om mij voor de zomer weer strak in het pak te krijgen! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik er tegenop zag ik weer naar de sportschool te gaan. Mijn reden dan ook dat ik voor een personal trainer ben gegaan. natuurlijk sport je dan alsnog in de sportschool maar voel me dan ook serieus genomen om te sporten.Personal-trainer-Essen-300x158

Ideale omgeving

In de sportschool van hun vindt je diverse attributen waaruit je kan kiezen om gewoon te trainen en eventueel af te vallen. Ik wilde een personal trainer Essen wegens het feit dat hun maar al te goed weten hoe belangrijk het is om te sporten! De eerste stap is gezet in de goede richting, ik heb een afspraak gemaakt! Deze afspraak heb ik afgelopen week gehad en ben met knikkende knieën naar binnen gestapt. Uiteindelijk werd ik door iedereen welkom geheten en een gesprek volgde al snel. Hierin werd uitgelegd wat de kosten ervan zijn en wordt er gevraagd welke doel ik wens te behalen. Hiermee gaan hun aan de slag om een goede trainingsschema te maken zodat we niet voor niets naar de sportschool gaan! Logo-Blauw-PNG1