Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Glasfolie blijft ideaal!

1 min gelezen

stickers-full-colourVoor enkele weken geleden viel het mij erg op dat mensen te gemakkelijk bij mij naar binnen kunnen kijken. Iets waar ik niet op zit te wachten wanneer ik lekker op de bank zit of dat er visite is. Door een manier te zoeken om van dit probleem af te komen ben ik het internet opgegaan. Hier hoopte ik dan ook te slagen zodat ik geen inkijk meer heb. Tijdens mijn zoektocht heb ik zowel luxaflex gekocht als glasfolie. Doordat ik deze twee samen voeg ziet het er ook nog eens leuk uit!raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttons

Diverse mogelijkheden.

Op het internet ben ik terecht gekomen bij Windowdeco waar ik de glasfolie besteld heb. Hier heb ik er voor gekozen om het helemaal zelf te ontwerpen! Naar mijn mening is dit nog erg leuk om te mogen doen, hier hoef ik zelf vrijwel niks voor te doen. Vanachter mijn eigen computer kunnen bestellen zonder dat we er de deur voor uit moeten. Ikzelf ben dan erg tevreden over deze folie, hiermee weet ik zeker dat het inkijk een stuk minder is als voorheen. Ik weet in ieder geval wel dat ik gewoonweg in de woonkamer kan blijven zitten zonder dat ik me irriteer aan mensen die bij mij naar binnen kijken.raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1