Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Gezond en snel gewicht verliezen

2 min gelezen
snel afvallen gids

Het blijft voor de meeste mensen een gevecht, gewicht verliezen en dan op gewicht blijven. De meeste diëten zijn of niet vol te houden, of je zit binnen een aantal maanden alweer op hetzelfde gewicht al tevoren. Met de tips van de snel afvallen gids houd je het afvallen vol, en je hebt geen honger waardoor je ook niet naar lekkere snacks snakt. De tips zijn zowel voor mannen en vrouwen, jong en oud eenvoudig te volgen. Geen eenzijdige maaltijden, maar gevarieerd eten wat ook belangrijk is tijdens gewicht verliezen. Met het recepten boek op de website heb je altijd lekkere en originele gezonde recepten. 

snel afvallen gids

Geen overbodig honger gevoel

Bij heel veel andere diëten is het essentieel dat je goed oplet op het aantal calorieën wat je eet, vet verliezen is het enige wat je hoeft te doen om je gewicht omlaag te krijgen. Ook sporten en bewegen is belangrijk, voordeel is dat je niet alleen gewicht verliest maar ook een gezond lichaam krijgt. Je zal merken dat je na verloop van tijd je eigen beter in je vel voelt zitten, dit motiveert om deze manier van leven altijd te blijven gebruiken. Op de snel afvallen gids vind je meer dan voldoende tips en hulpmiddelen ook ook jouw leven om te gooien en een gezond gewicht en leven te krijgen.

snel afvallen gids

Koolhydraatarm dieet

De motor van je verbranding en stofwisseling zijn je spieren, eiwitten zijn daarom een belangrijke voedingsbron tijdens een koolhydraatarm dieet. Om spieren te behouden of op te bouwen zijn eiwitten van essentieel belang, op de snel afvallen gids vind je lekkere recepten vol eiwitten om op een gezonde manier je spieren te behouden. Natuurlijk kun je tegenwoordig ook niet meer om gezonde smoothies heen, het is niet alleen heel erg gezond maar ook nog eens lekker. Je maakt ze snel, even als tussendoortje om te drinken.