Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Gezocht op handwerk Valkenswaard!

1 min gelezen

Ik vind het heerlijk om bezig te mogen zijn met mijn handen. Dit doe ik dan ook geregeld aangezien het voor mij een tijdverdrijf is. Helaas ben ik vorige week verkeerd ten val gekomen waardoor ik mijn beek heb gebroken. Nu het feit dat ik dus verplicht ben om zes weken thuis te moeten zitten wilde ik iets voor handen hebben. Door te gaan zoeken op handwerk Valkenswaard ben ik terecht gekomen op de website van de Hobbytafel.

Hier kan je gerust diverse attributen vinden welke je kan gebruiken om bezig te zijn met je handen, laat dit nou net zijn waar ik naar op zoek ben! Het viel mij trouwens ook op dat je daar een workshop kan volgen, helaas mag ik geen auto rijden waardoor ik verplicht met het openbaar vervoer moet gaan.

hobbywinkel

Ingeschreven!

Toch heb ik mijn “stoute schoenen” aangetrokken en heb mij ingeschreven voor de eerstvolgende workshop. Met een groep dames en heren gezellig een kaars maken leek mij zo leuk om te doen waardoor ik het niet kon laten.

Hobby-300x186

Dankzij het zoeken op handwerk Valkenswaard is het mij gelukt om iets voor handen te hebben. Nu het feit dat ik verplicht ben om thuis te zitten, straks als ik weer mag lopen zal ik er geheid nog een paar dagen vertoeven!