Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Genieten met de Dolly Bakfiets

1 min gelezen

De Dolly bakfiets is wellicht de enige fiets waar je met plezier op zit! Of dat je nou de boodschappen haalt of de kinderen, met deze fiets zul je onwijs veel plezier mee beleven. Zelf zou ik hier wel uren over blijven praten! Sinds dat ik deze fiets heb, staat de auto al stil. Kun je ongeveer wel nagaan hoe prettig deze fiets rijdt toch?

Normaal gesproken heb ik een gewone stadsfiets waar ik alles mee deed. Op zich is dat niet zo heel groot probleem, wel wanneer je boodschappen gaat halen. Dan kom je er al snel achter dat de fiets niet praktisch is hiervoor. Hierdoor heb ik er toen die tijd voor gekozen om het eens wat anders aan te gaan pakken. Een bakfiets is het beste wat je dan kunt halen. Zodoende ben ik daar gaan zoeken en al snel kwam ik uit op een Dolly Bakfiets! Alleen kon ik maar geen keuze maken welke kleur ik nu zou kiezen. Als je het doet, dan moet je het toch goed doen?

Lange ritten met de Dolly bakfiets

Op de website van dolly-bakfiets.nl ben je meer dan welkom. Hier vind je een ruime keuze met diverse kleuren, soorten en maten. Niet te vergeten dat je hier ook accessoires bij kunt bestellen voor een scherpe prijs. Toen ik op deze website terecht was gekomen wist ik het zeker dat ik deze fiets wilde.

Meer verhalen