Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Geld terug actie bij Hokra!

1 min gelezen

Geld terug actie is een nieuw project bedacht door Hokra. Waarom doen wij dit? En wat houdt het in? Geld terug actie is een nieuw project waar de klant betaalt voor het project en na het gebruiken van het product zijn of haar geld terug krijgt als de klant niet tevreden is over het product of nieuwe klanten kennis laten maken met onze producten.

Waarom de geld terug actie?

Consumenten durven geen risico te nemen, omdat ze denken dat het product niet goed is of niet nodig is. Dus door de geld terug actie neemt u het risico om het product uit te proberen en geeft u uw mening over het product en als het product u niet bevalt krijgt u van ons uw geld terug.

Wanneer u tevreden bent over ons product is het mogelijk dat u ons product dagelijks koopt als het bijvoorbeeld onderdeel maakt van een voedingsmiddel. Het valt ons op dat door ons gemaakte project meer winkels vaste klanten overhouden en consumenten steeds nieuwe producten kopen en ook gebruik maken van onze actie.    

Wij zijn daar erg tevreden over dat wij andere blij maken en tevreden stellen. Hokra is een erkend leerbedrijf. Ons doel is om de communicatie van de klant en bedrijf te versterken en te verbeteren. Communicatie is een belangrijk middel, zo kan je de wensen en behoeftes van een klant verbeteren en versterken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze website of u kunt even langskomen bij ons op kantoor.