Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Elk terras heeft terrasschermen nodig

1 min gelezen

logoGoedemiddag beste bloglezers. Om meer diepgang tegen geven in mijn blogs wil ik vandaag graag off topic gaan. Ik weet dat jullie normaal artikelen en tips gewend zijn die te maken hebben met lifestyle, echter wil ik het vandaag gaan hebben over terrasschermen. Nu is dit inderdaad voor sommige niet interessant maar het is wel informatief. Wanneer ik zelf namelijk op een terras zit wil ik wel comfortabel zitten. Een terrasscherm levert hier een enorme bijdrage in, althans dat is mijn mening. Als ik namelijk aan het lunchen ben of een drankje aan het nuttige ben, wil ik uit de wind zitten. Wanneer het dan hard waait, wil ik niet dat het bierviltje of servet de lucht in vliegt. Zo weet ik een firma dat windschermen zoals deze levert, namelijk Xterior. Nu vraag ik mij of er hier horeca ondernemers zijn die deze firma kennen?

Hebe-terrasschermen-xterior

Voorzieningen voor het terras

Picea-terrasschermen-xteriorWanneer jullie zelf naar xterior.nl gaan zie je dat zij alles op gebied van terrasvoorzieningen hebben. Ze hebben hier onder anders parasols, terrasschermen, plantenbakken, terrasverlichting en verwarming. Zo had ik enig tijd geleden zelf ook terrasverlichting hier gekocht. Dit natuurlijk wel zakelijk. Omdat ik zelf ook een terras heb, weliswaar niet voor klanten, maar voor eigen gebruik. Ik wou het allemaal gezelliger maken en hierbij heeft Xterior mij wel degelijk mee geholpen. Dus voor alle horeca ondernemingen raad ik het zeker aan om eens naar hun website te gaan.

Meer verhalen