Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Eiwitshakes kopen om af te vallen!

2 min gelezen

 

 

Vandaag ga ik het met jullie hebben over eiwitshakes kopen! Een hele lange tijd ben ik volop aan het sporten geweest. Eindelijk had ik qua lichaam, een top resultaat bereikt. Ik was uiteindelijk op het gewicht, waar ik na streef. Totdat de zomervakantie aanbrak, de tijd van niks doen. In de zomervakantie ging ik op vakantie, naar Spanje. Het was een geweldig vakantie en ik heb mezelf uitstekend vermaakt. Helaas toen ik thuis kwam was ik weer een paar kilo aangekomen. Ik baalde hier ontzettend even lekker op vakantie, en ja hoor weer een paar kilo aankomen. Onmiddellijk ben ik weer een paar weken volop wezen sporten. Binnen een paar weekjes was ik weer op mijn streef gewicht. Natuurlijk wilde ik dit gewicht behouden, want de laatste weken van de zomervakantie, ging ik weer op vakantie. Ik wilde mijn gewicht nu wel behouden. Op aanraden van mijn fitness begeleider, ben ik eiwitshakes gaan kopen.

Een verbluffend resultaat!

Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Elke ochtend en middag nam ik een eiwitshake. Zodoende had ik s’ochtends en s’middags geen honger. Na het nemen van twee eiwit shakes, kon ik er de hele dag tegenaan. Eenmaal thuis terug gekomen, ging ik gelijk op de weegschaal staan. Mijn gewicht was precies hetzelfde, toen ik terug kwam. Ik heb dit allemaal te danken aan de eiwit shake van dieetland. Zonder hun was ik weer flink aangekomen, tijdens mijn vakantie. Ben jij eindelijk op streef gewicht en wil jij dat zo houden? Kijk dan op de bovenstaande link!

Meer verhalen

Trilplaten 2 min gelezen