Ilse Dragon

De juiste lifestyle kiezen doe je zo!

Een perfect verzorgde kappersinrichting

2 min gelezen
Kappersinrichting

Als beginnende kapperszaak is het vaak lastig om te zorgen dat alles helemaal in orde is en je een goede inrichting hebt. Een goed begin is het halve werk. De mensen van Els Sells hebben een goed team om te zorgen dat jij een perfect verzorgde kappersinrichting krijgt. Een goede inrichting van je kapperszaak kan veel doen voor je bedrijf. Het zit namelijk zo, als je als klant een slecht ingerichte salon binnenloopt krijg je meteen het gevoel dat het amateurs zijn en niet goed weten wat ze doen. Ook is het zo dat een slecht ingerichte salon ervoor zorgt dat het slordig en vies lijkt.

Kappersinrichting

Je salon laten inrichten met een professionele kappersinrichting

Een salon laten inrichten is niet het eenvoudigste wat er is. Je moet goed nadenken over verschillende zaken als de ruimte goed benutten. Hoeveel plek wil je hebben. Wat voor een sfeer wil je creëren en wat voor een luxe wil je creëren in je salon. Verder moet je nadenken over wat je allemaal wilt, Wil je een plek waar mensen kunnen wachten totdat ze aan de beurt zijn en hoeveel mensen je kwijt wilt kunnen en of je een plek wilt hebben waar mensen pauze kunnen houden van het werk zonder dat de klanten hoeven te zien dat je aan het eten bent.

Kappersinrichting

Enorm assortiment

Het assortiment van Els Sells is enorm. Ze hebben alles wat je zoekt voor je salon. Van spiegels tot werkwagens ze hebben alles voor je op een rijtje gezet op de website.